sâmbătă, 16 martie 2013

Spencer Elden- Nirvana Baby

    Nevermind este cel de-al doilea album al formatiei americane Nirvana . A fost lansat pe data de 24 septembrie , in anul 1991 si a devenit extrem de popular datorita melodiei ''Smells like teen spirit ''. Un an mai tarziu , Nevermind a ajuns pe primul loc in topul Billboard, inlocuind albumul Dangerous a lui Michael Jackson , iar mai tarziu a ajuns sa fie vandut in peste 30 de milioane de copii in intreaga lume .  Alte melodii care au adus faima albumului au fost : '' In bloom '' , ''Come as you are '' si ''Lithium ''.
     In aceasta postare m-am gandit sa scriu cate ceva despre bebelusul  care apare pe album .
    Spencer Elden este numele copilului care apare pe coperta albumului . Ani mai tarziu, poza a devenit una dintre cele mai celebre si mai reprezentative imagini ale muzicii din anii 90.

    Tatal sau, care  era responsabil cu materialele pentru efectele speciale la Hollywood,  a primit o oferta de lucru pentru a lucra la coperta , iar de aici a mai fost nevoie doar de un singur pas pentru ca fiul sau sa apara in poza.

    In prezent Spencer are 22 de ani , si multi il cunosc drept ''Nirvana Baby  '' , aceasta aparitie pe coperta aducandu-i o oarecare faima    Spencer a  fost foarte norocos ca a avut sansa sa apara pe unul dintre cele mai bune albume ale trupei Nirvana , iar poza in care apare sa ajunga una dintre cele mai cunoscute si mai reprezentative imagini ale anilor 90  din lumea muzicala.

Un comentariu:

  1. Uh, a avut noroc, cine nu ar vrea să apară pe coperta unui album rock? o.o
    E destul de ciudat să te uiţi la coperta unui album şi să te vezi pe tine când erai mic .-.

    RăspundețiȘtergere