miercuri, 1 mai 2013

1 an de Authentic Rock

   
  Nu imi vine sa cred ca deja a trecut un an de cand am ''deschis'' acest blog. Am invatat o multime de lucruri despre muzica , si mai am de invatat. Dar sa incep cu inceputul :
   Intr-o zi mi-a venit mie idea sa imi fac un blog . Nu stiam nimic despre asta , si daca am intrat vreodata pe unul nu prea dadeam mare importanta la detalii. Le-am cunoscut pe Andreea McKagan si Anais Cesarotto care m-au mai ajut cu chestiile legate de blog. M-am bucurat sa aflu ca mai exista persoane care mai apreciaza muzica buna si o asculta si   am cunoscut ''lume noua'' datorita acestui blog .
    In acest an am strand 55 de postari ....destul de putine, dar uneori nu am inspiratie , timp sau chef sa scriu.  In acest an am invatat multe despre muzica dar mai sunt chestii de invatat. Cine a spus ca muzica e usoara a fost un mare mincinos sau chiar nu a stiut ce vorbeste :)) . Au fost momente cand am vrut sa sterg si blogul si sa renunt  la celelalte lucruri pe care le fac in legatura cu muzica. Am reusit sa strang 55 de postari , 23 de membrii si aproximativ 5000 de vizualizari . Probabil ca voi schimba putin aspectul blogului , daca gasesc ceva interesant.  Cam atat am avut de spus , continuati sa ascultati muzica buna si sa ajungem si la postarea a doua , pentru al doilea an de blogging.

4 comentarii:

  1. Zece ani de acum încolo! Să îţi aduci aminte de blog şi la bătrâneţe şi să te bucuri!
    E un mod plăcut de a-ţi petrece timpul şi de a întâlni persoane noi. Ai doar de câştigat, după părerea mea.

    La mulţi ani! Frumoasă dată, apropo.

    RăspundețiȘtergere