miercuri, 20 februarie 2013

Led Zeppelin -2014 reunion

     A  fost una dintre cele mai cunoscute trupe de muzica rock, aceasta fiind originara din Marea Britanie. Led  Zeppelin a fost formata din Jimmi Page ( chitara)  , John Paul Jones ( chitara bas) , Robert Plant ( voce) , John Bonham (tobe).  Formatia a  adoptat mai multe genuri muzicale acestea  fiind blues rock, heavy metal si folk.
     Trupa s-a despartit in anul 1980  dupa moartea lui John Bonham , tobosarul formatiei . Cea mai recenta  reuniune  a formatiei a fost in anul 2007 , la Londra. In locul lui Bonham , a cantat la tobe fiul acestuia , Jason Bonham .

      Anul 2014 i-ar putea aduce din nou impreuna pe Robert Plant, Jimmi Page si John Paul Jones.  O posibila reuniune s-ar fi putut petrecut si in anul 2007 dupa concertul de la Londra , dar Robert Plant avea alte planuri asa ca ceilalti doi membrii au renuntat la aceasta idee. 

      Sa speram ca declaratiile facute de Plant sa fie adevarate iar la anu Led Zeppelin sa se reuneasca si sa ne    bucure cu melodiile lor de calitate , in ciuda faptului ca John Bonham nu mai traieste . 


                            Led Zeppelin-Black Dog-Celebration Day (2007 , Londra ) 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu